Slika UO.jpg

ТРЕЋА РЕДОВНА СЕДНИЦА КАДЕТСКОГ ПАРЛАМЕНТА УНИВЕРЗИТЕТА ОДБРАНЕ

25. 03. 2014

У Ректорату Универзитета одбране у Београду, дана 24, марта 2014. године, одржана је трећа седница Кадетског парламента Универзитета одбране којом је председавао председник Кадетског парламента кадет Стефан Златичанин.

На почетку седнице представници кадета и студената у стручним органима и радним телима Универзитета одбране поднели су извештаје о свом учешћу у раду наведених органа и тела универзитета као усвојеним одлукама и предлозима који се односе на обезбеђење квалитета живота и рада кадета и студенaта високошколских јединица Универзитета одбране.

Ради обезбеђења континуитета рада и нормалног функционисања Кадетског парламента Универзитета одбране на седници је покренута иницијатива за измену Правилника о Кадетском парламенту Универзитета одбране, у делу који се односи на временски период конституисања парламента. Предложено је да се конститутивне седнице Кадетског парламента Универзитета одбране уместо у првој седмици октобра одржавају у задњој седмици маја месеца текуће године.

У даљем току седнице, чланови Кадетског парламента Универзитета одбране усвојили су иницијативу за покретање Кадетског билтена на интернет страницама Универзитета одбране и високошколских јединица и формирали радну групу која ће координирати рад и учешће кадета у активностима обележавања стогодишњице од почетка I Светског рата.

На крају седнице, чланови Кадетског парламента Универзитета одбране размотрили су модалитете и начине укључивања и активнијег учешћа већег броја кадета и студената високошколских јединица Универзитета одбране у реалзацији ваннаставних активности, као и  других заједничких активности са студетима других факултета и универзитета у земљи.
 Oбјављено у секцији:

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Календар активности

« Јул 2020 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Избори у звања наставника

Erasmus ImprESS ТЕМПУС ПРОЈЕКТИ

Важнији линкови

Пратите нас