3541.jpg

Сарадња Управе за односе са јавношћу и Универзитета одбране

17. 05. 2013

Дана 16.05.2013. године на позив ректора Универзитета одбране делегација Управе за односе са јавношћу предвођене начелником пуковником Петром Бошковићем  је посетила ректорат Универзитета одбране.
 

Током радног дела састанка анализирана је досадашња сарадња уз заједничку констатацију да би презентација активности и резултата рада Универзитета одбране  требало да нађу више простора у оквиру медијског праћења организацијских јединица система одбране и Војске Србије.
 

Имајући у виду да је УО кровна институција високообразовног процеса система одбране, предложени су и конкретни закључци којим би се омогућила доступност потребних информација свим припадницима система одбране и другим заинтересованим лицима кроз различите форме презентација, од штампане до визуелне и електронске
 

 

У циљу реализације ових активности са главним уредником магазина ОДБРАНА потпуковником Славољубом Марковићем је договорено планирање једне штампане стране у сваком броју магазина за информисање о активностима Универзитета одбране, Војне академије и Војномедицинске академије, при чему је исказана потреба и за формирањем и издавањем подлиста у оквиру магазина који би био посвећен само војном образовању и његовој улози у систему одбране.
 

Такође је размотрено садашње стање издавачке делатности војних научних часописа, са закључком да Универзитет одбране преузме даље издавање часописа Војно дело и Војнотехнички гласник, док би сву техничку подршку обезбеђивао Медиа центар Министарства одбране.
 

Током разговора установљена је и потреба да се организацијско-формацијским преформирањем у оквиру ректората Универзитета одбране дефинише једно радно место за лице које би координирало овакве активности, на релацији ректорат Универзитета одбране – Управа за односе са јавношћу. Ово лице би било упућено из досадашњих Одељења за информисање Војне академије и Војномедицинске академијеOбјављено у секцији:

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Календар активности

« Јул 2020 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Избори у звања наставника

Erasmus ImprESS ТЕМПУС ПРОЈЕКТИ

Важнији линкови

Пратите нас