NIS UO.jpg

ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА СПОРАЗУМА О МЕЂУУНИВЕРЗИТЕТСКОЈ САРАДЊИ

16. 05. 2014

Универзитет одбране је потписао Споразуме о сарадњи са свим државним универзитетима у земљи и са више војних и  Универзитета одбране у Европи. Заједнички студијски програми са Универзитетима у Крагујевцу и Новом Пазару, информатичка подршка Универзитета у Београду као и заједничко учешће у реализацији међународних научних пројеката са Универзитетима у Крагујевцу, Бањалуци и Нишу иду у прилог оправданости оваквог опредељења.

Омогућавање израде и одбрана докторског рада пуковнику асистенту др Небојши Ђенићу из Војне болнице Ниш,  на Медицинском факултету Универзитета у Нишу је најновија потврда  добре академске сарадње у нашој земљи.

Врхунски стручњаци Универзитета у Нишу су  заједничким радом са припадницима Министарства одбране, омогућили Др Ђенићу да своје велико искуство и резултате истраживања преточи у значајни допринос даљем осавремењавању и јачању  знања у области медицинског поступања у условима масовних катастрофа.

Комисија за одбрану доктората у саставу: Академик проф др Милорад Митковић, гп проф др Миодраг Јевтић, проф др Милан Вишњић, бг проф др Зоран Поповић и проф др Горан Станојевић, је исти оценила највишом оценом и дала јасну подршку оваквом приступу у сарадњи  уз жељу да он буде пример и за друге области унапређења образовања и знања на нашим просторима.
 Oбјављено у секцији:

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Календар активности

« Јул 2020 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Избори у звања наставника

Erasmus ImprESS ТЕМПУС ПРОЈЕКТИ

Важнији линкови

Пратите нас