tempus.jpg

Из активности ТЕМПУС канцеларије у Р.Србији

15. 10. 2013

На основу најаве представника Темпус канцеларије у Србији, у петак 11. октобра 2013. године, у просторијама Ректората Универзитета у Крагујевцу одржана је прва званична мониторинг посета Темпус пројекту - Студије у биоинжињерингу и медицинској информатици (BioEMIS, 530423-TEMPUS-1-2012-1-UK-TEMPUS-JPCR).

Универзитет одбране је на састанку учествовао у следећем саставу:
-пк проф. др Дикић Горан, проректор за међународну сарадњу, у својству контакт особе на пројекту,
-ВС мр Милена Кнежевић, у својству члана тима задуженог за финансијско-административне послове,
-проф. др Весна Спасић-Јокић, спољни сарадник Медицинског факултета ВМА Универзитета одбране, у својству члана тима задуженог за развој курикулума специјалистичких и докторских студија,
-ВС доц. др Саша Василијић, у својству координатора Темпус тима Медицинског факултета ВМА Универзитета одбране.

У првом делу састанка предствници универзитетских партнера су присутне обавестили о реализацији досадашњих активности на пројекту. Испред Универзитета одбране реферисала je проф др Весна Спасић-Јокић. Проф Спасић-Јокић је образложила досадашњу реализацију радних пакета, активности у менаџменту пројекта, као и активности на пољу дисеминације циљева и остварених резултата. Посебан део излагања проф Спасић-Јокић се односио на приказ курикулума специјалистичких студија. Од стране надлежних из Темпус канцеларије, извештавање о прогресу пројекта на Универзизету одбране је наишло на позитивне оцене и коментаре.

Други део радног састанка био је посвећен неуверзитетским партнерима и индивидуалном разматрању административно-финансијских аспеката вођења пројекта. У вези неведеног, у непосредном разговору са представницима Темпус канцеларије је испред Универзитета одбране учествовала мр Милена Кнежевић.  

Састанак у вези мониторинг посете је закључен са ставом представника Темпус канцеларије да се активности на пројекту код свих партенра одвијају према планираној динамици и на начин који је прописан у пројектној пријави.
 Oбјављено у секцији:

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Календар активности

« Јул 2020 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Избори у звања наставника

Erasmus ImprESS ТЕМПУС ПРОЈЕКТИ

Важнији линкови

Пратите нас