11.jpg

Одржана друга седница Комисије за обезбеђење квалитета

15. 03. 2012

 

Дана 13.03.2012. године у Ректорату Универзитета одбране одржана је друга редовна седница Комисије за обезбеђење квалитета Универзитета одбране, којом је председавао пуковник  доц. др Никола Лекић. Састанку је присуствовао и проректор за квалитет и развој Универзитета одбране пук. проф. др Јан Марчек.

Дневни ред ове седнице је обухватао следеће тачке:       1) Усвајање записника са прве седнице Комисије за обезбеђење квалитета; 2) Давање мишљења на студијске програме специјалистичких академских студија из медицинских наука; 3) Усвајање критеријума за формирање Одбора за смаовредновање Универзитета одбране  и радних група за реализацију појединих задатака из Годишњег плана рада Комисије за обезбеђење квалитета и 4) Питања и предлози.

Ради давања мишљења о предложена два студијска програма специјалистичких академских студија из области медицинских наука, сходно одредбама Правилника за обезбеђење квалитета, Комисија је одредила трочлану радну групу за састављање извештаја о испуњености стандарда за акредитацију ових студијских програма. Рок за достављање тог извештаја је одређен за следећи састанак Комисије која би требао да буде одржан дана 10. 04. 2012 године.

На предлог председника Комисије усвојен је број од седам чланова за састав Одбора за самовредновање Универзитета. У вези с тим, високошколске јединице треба да предложе своје чланове у састав овог одбора. Такође су усвојени предлози о броју чланова радних група за реализацију задатака из Годишњег плана рада Комисије, а које би требало да именују високошколске једнице до наредног састанка Комисије.

У свакој радној групи биће заступљен члан Комисије у својству председавајућег. За реализацију појединих задатака, чланове радних група ће чинити и представници кадетског парламента.

 

 Oбјављено у секцији: Саопштења

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Календар активности

« Септембар 2019 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Избори у звања наставника

Erasmus ImprESS ТЕМПУС ПРОЈЕКТИ

Важнији линкови

Пратите нас