nova-31jpg.jpg

Избор у звања наставника и сарадника на високошколским јединицама Универзитета одбране

07. 03. 2018

Поводом конкурса Војне академије за избор лица у звања наставника Универзитета одбране, расписаном у листу Одбрана, број 292 од 15. новембра 2017. године, а сагласно члану 117. став 1. Статута Универзитета одбране у Београду („Службени војни лист“, број 24/11), стављају се на увид јавности Извештаји комисија за избор и поновни избор лица у звање наставника Универзитета одбртане, и то:

-       за избор једног лица у звање ванредног професора за ужу научну област Физичко васпитање, за пријављеног кандидата војног службеника доц. др Драгана Стрелића, (извештај кандидата и извештај комисије)

-      за избор једног лица у звање доцента за ужу научну област Финансије и рачуноводство, за пријављеног кандидата потпуковника др Дејана Миленковића, дипл. инж., (извештај кандидата и извештај комисије)

-     за избор два лица у звање доцента за ужу научну област Менаџмент у одбрани, за пријављене кандидате потпуковника др Дарка Божанића и потпуковника др Ненада Комазеца, (извештај кандидата и извештај комисије) и (извештај кандидата и извештај комисије)

-     за избор три лица у звање доцента за ужу научну област Геодезија, за пријављене кандидате пуковника др Миодрага Костића, потпуковника др Славишу Татомировића и мајора др Синишу Дробњака, дипл. инж. (извештај комисије) (извештај комисије) и (извештај комисије)

-         за избор једног лица у звање доцента за ужу научну област Математика, за пријављеног кандидата војног службеника др Зорана Максимовића. (извештај комисије)

Свим заинтересованим лицима се омогућава увид у конкурсну документацију сваког радног дана у времену од 13,30 до 14,30 сати у канцелатији бр. 142 Деканата Војне академије.

УВИД ЈАВНОСТИ ПОЧИЊЕ 07. 03. 2018. ГОДИНЕ И ТРАЈЕ ДО 05. 04. 2018. ГОДИНЕ

 

ИЗБОР У ЗВАЊА САРАДНИКА У ВОЈНОЈ АКАДЕМИЈИ

 

Сагласно члану 119. Статута Војне академије („Службени војни лист“, број 17/2012) стављају се на увид јавности Извештаји комисија за избор лица у звање наставника верштина, наставника страног језика, наставника физичког васпитања и спорта и сарадника на Војној академији по конкурсу објављеном на Интернет страници Војне академије дана 08. 11. 2017. године, и то:

-         за избор једног лица у звање наставника страног језика за ужу научну област Немачки језик, за пријављену кандидаткињу Соњу Милојевић, извештај

-         за избор девет лица у звање наставника физичког васпитања и спорта за ужу научну област Физичко васпитање, за пријављене кандидате војног службеника Ксенију Бубњевић, војног службеника Сашу Вајића, војног службеника Стеву Радоша, војног службеника Стевана Грујића, војног службеника Стевана Петковића, војног службеника Младена Ћорића, војног службеника Милета Ранђеловића, војног службеника Ђорђа Козоморе и војног службеника Бориса Главача, извештај

-         за избор једног лица у звање асистента за ужу научну област Географија, за пријављеног кандидата мајора Дарка Лукића, извештај

-         за избор једног лица у звање асистента за ужу научну област Одржавање, за пријављеног кандидата капетана Александра Стевића, дипл. инж. извештај и

-         за избор једног лица у звање наставника практичне наставе за ужу научну област Математика, за пријављеног кандидата Јурија-Архимеда Курепе. извештај

 

Сагласно члану 119. Статута Војне академије („Службени војни лист“, број 17/2012) ставља се на увид јавности Извештај комисије за избор два лица у звање сарадника у настави на Војној академији за ужу научну област Моторна возила и мотори, за пријављене кандидате потпоручника Лазара Стојнића, дипл. инж. и потпоручника Момира Дракулића, дипл. инж., а по конкурсу објављеном на Интернет страници Војне академије дана 13. 12. 2017. године.
извештај

Омогућава се увид у конкурсну документацију пријављених кандидата, свим заинтересованим лицима, сваког радног дана у канцеларијама референата Већа образовно-научног поља у времену од 10,00 до 12,00 сати.

Увид јавности траје од 07. 03.  до 21. 03. 2018. године.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Oбјављено у секцији:

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Календар активности

« Децембар 2018 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 

Избори у звања наставника

Erasmus ImprESS ТЕМПУС ПРОЈЕКТИ

Важнији линкови

Пратите нас