1slika Ceska.jpg

Студенти из Чешке Републике у посети pекторату Универзитета одбране

03. 09. 2014

 

Студенти медицинског факултета Универзитета одбране Чешке Републике посетили су ректорат Универзитета одбране у Београду. Током претходног периода  свог студијског боравка, заједно са својим професором потпуковником др Владимиром Павликом, упознали су делатност Војномедицинске академије и реализацију студијских програма у области медицинских наука. Имајући у виду свеукупну сарадњу двају универзитета у низу планских активности реализована је и посета ректорату Универзитета одбране у Београду.


Госте су примили проректори пуковник проф. др Јан Марчек, пуковник проф др Горан Дикић и генерални секретар пуковник Слободан Кисић. Током свог обраћања, пуковник Марчек најпре је поздравио госте у име ректора генерал-потпуковника професора др Миодрага Јевтића, а затим је изразио задовољство због развоја сарадње успостављене још у време оснивања Универзитета одбране у Београду. Пуковник Дикић упознао је госте са историјатом војог школства и организацијом Универзитета одбране.  Разговори су настављени у складу са интересовањем гостију за детаље из живота и рада кадета и студената на универзитету.

Пуковник Павлик захвалио се у име гостију из Чешке Републике на пријему и исцрпним информацијама. У завршном делу састанка обострано је изражено задовољство постигнутим резултатаима, као и жеља да се сарадња подигне на још виши ниво. Oбјављено у секцији:

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Календар активности

« Јул 2020 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Избори у звања наставника

Erasmus ImprESS ТЕМПУС ПРОЈЕКТИ

Важнији линкови

Пратите нас