erasmus.jpg

КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ У ПРОГРАМУ МОБИЛНОСТИ NATRISK ПРОЈЕКТА - ИТАЛИЈА

02. 10. 2018

КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ ТРИ НАСТАВНИКА У ПРОГРАМУ МОБИЛНОСТИ NATRISK ПРОЈЕКТА – ИТАЛИЈА

 

КОНКУРС ЗА УЧЕШЋЕ ТРИ НАСТАВНИКА У ПРОГРАМУ МОБИЛНОСТИ

NATRISK ПРОЈЕКТА НА UNIVERSITY OF MESSINA (UNIME) (МЕСИНА, ИТАЛИЈА)

 

УНИВЕРЗИТЕТ ОДБРАНЕ У БЕОГРАДУ

Пвла Јуришића - Штурма 1

11000 Београд, СРБИЈА

ERASMUS+ CBHE KA2

УНИВЕРЗИТЕТ ОДБРАНЕ У БЕОГРАДУ РАСПИСУЈЕ КОНКУРС У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА NATRISK ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НАСТАВНИКА НА UNIVERSITY OF MESSINA (UNIME)  (Месина, Италија)

 

На конкурс се могу пријавити наставници Универзитета одбране у Београду (приоритет ће имати наставници Школе националне одбране и Војне академије ангажовани у реализацији NatRisk пројекта:  573806-EPP-1-2016-1-RS-EPPKA2-CBHE-JP и који ће бити ангажовани у реализацији наставе на Мастер академским студијама Управљање ризицима у случају природних катастрофа, у оквиру NatRisk пројекта).

Трајање боравка на University of Messina (UNIME) у Месини: 5 дана + 2 дана за пут током периода од  02. – 08. децембра 2018. године.

Трошкове исхране, смештаја и пута на релацији Београд-Месина-Београд обезбеђује Erasmus+.

Износ стипендије је одређен програмом Ерасмус+ када наставници из партнерске земље као што је Република Србија путују у другу групацију програмских земаља, где се налази Италија (износ стипендије ће бити умањен за одговарајући порез). Трошак обавезног здравственог осигурања у току трајања мобилности није покривен стипендијом у оквиру програма Ерасмус+.

Обавезна документација за пријаву кандидата-наставника:

• Биографија на енглеском језику (препорука: користити Europass модел),

Staff Mobility Agreement for Training (у прилогу),

Скенирана копија пасоша,

Сагласност претпостављеног старешине – руководиоца ОЈ УО.

За све пријављене кандидате организоваће се провера познавања енглеског језика у Катедри страних језика Војне академије, при чему ће лица бити оцењена у складу са Заједничким европским оквиром за живе језике (CEFR).

Пријаве (са пратећом документацијом) доставити Ректорату Универзитета одбране редовним путем преко своје организацијске јединице у штампаном облику, и путем  Е-mail-а у PDF формату на адресе: ivan.vulic@mod.gov.rs и rectorate@mod.gov.rs - са напоменом "Пријава за ERASMUS+ CBHE KA2 мобилност на University of Messina (UNIME) у Месини, Италија".


Рок за слање докумената: 17. октобар 2018. године до 15 сати.

Након завршетка конкурса, пријаве кандидата који прођу техничку проверу и евалуацију од стране комисије коју ће одредити Ректор Универзитета одбране биће достављене University of Messina (UNIME) у Месини, Италија као номинације за студијски боравак. University of Messina (UNIME) у Месини врши коначан избор кандидата сходно броју стипендија намењених Универзитету одбране у Београду. Изабрани кандидати ће бити у обавези да поред стандардне документације предвиђене Уговором о стипендији доставе и извештаје о боравку на University of Messina (UNIME).

Одлука ректора УО о расписивању конкурса.

 

 Oбјављено у секцији:

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Календар активности

« Мај 2019 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Избори у звања наставника

Erasmus ImprESS ТЕМПУС ПРОЈЕКТИ

Важнији линкови

Пратите нас