TR1 150[1].jpg

Посета представника СКОНУС-а Универзитету одбране

01. 03. 2012

Дана 29.02.2012. године председник Студентске конференције универзитета Србије (СКОНУС) студент Миша Живић са сарадницима је учинио званичну посету ректорату и представницима кадетског парламента Универзитета одбране у Београду. Кадет проректор Горан Тимотијевић, председник Кадетског парламента Универзитета одбране кадет Виктор Вереш, председник Кадетског парламента ВМА кадет Горан Савић и председник Кадетског парламента Војне академије кадеткиња Емилија Цветановић су били у прилици да у непосредном разговору са руководством СКОНУС-а стекну информације из прве руке о тренутној ситуацији у академској заједници Републике Србије. Председник СКОНУС-а студент Живић се веома похвално изразио о досадашњим активностима, као и о ефикасном и добро организованом формирању Кадетског парламента.

Најављена је добра сарадња у наредном периоду, као што је то успостављено и на нивоу КОНУС-а. Истом приликом Живић је најавио пријем Кадетског парламента Универзитета одбране у редовно чланство СКОНУС-а на првој наредној седници.

Кадети Универзитета одбране су позвани да се одмах укључе у неке од активности студентске организације које су од интереса за обе стране, а могу да буду везане за мобилност студената/кадета, спортска такмичења, учешћа на студентским стручним конгресима, такмичења у области знања и вештина.

Ректор Универзитета је присуствовао уводном делу састанка, поздравио госте и пожелео успешну сарадњу у студентској универзитетској заједници Републике Србије. Обећао је подршку у свим оним активностима у којима могу да партиципирају кадети Универзитета одбране, а представницима СКОНУС-а поручио да је ректорат Универзитета одбране и њихов дом, те да су увек добродошли у свакој прилици која се односи на стварање услова за напредовање генерација које долазе.Oбјављено у секцији: Саопштења

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Календар активности

« Октобар 2020 »
ПонУтоСреЧетПетСубНед
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Избори у звања наставника

Erasmus ImprESS ТЕМПУС ПРОЈЕКТИ

Важнији линкови

Пратите нас