TR1 150[1].jpg

Poseta predstavnika SKONUS-a Univerzitetu odbrane

01. 03. 2012

Dana 29.02.2012. godine predsednik Studentske konferencije univerziteta Srbije (SKONUS) student Miša Živić sa saradnicima je učinio zvaničnu posetu rektoratu i predstavnicima kadetskog parlamenta Univerziteta odbrane u Beogradu. Kadet prorektor Goran Timotijević, predsednik Kadetskog parlamenta Univerziteta odbrane kadet Viktor Vereš, predsednik Kadetskog parlamenta VMA kadet Goran Savić i predsednik Kadetskog parlamenta Vojne akademije kadetkinja Emilija Cvetanović su bili u prilici da u neposrednom razgovoru sa rukovodstvom SKONUS-a steknu informacije iz prve ruke o trenutnoj situaciji u akademskoj zajednici Republike Srbije. Predsednik SKONUS-a student Živić se veoma pohvalno izrazio o dosadašnjim aktivnostima, kao i o efikasnom i dobro organizovanom formiranju Kadetskog parlamenta.

Najavljena je dobra saradnja u narednom periodu, kao što je to uspostavljeno i na nivou KONUS-a. Istom prilikom Živić je najavio prijem Kadetskog parlamenta Univerziteta odbrane u redovno članstvo SKONUS-a na prvoj narednoj sednici.

Kadeti Univerziteta odbrane su pozvani da se odmah uključe u neke od aktivnosti studentske organizacije koje su od interesa za obe strane, a mogu da budu vezane za mobilnost studenata/kadeta, sportska takmičenja, učešća na studentskim stručnim kongresima, takmičenja u oblasti znanja i veština.

Rektor Univerziteta je prisustvovao uvodnom delu sastanka, pozdravio goste i poželeo uspešnu saradnju u studentskoj univerzitetskoj zajednici Republike Srbije. Obećao je podršku u svim onim aktivnostima u kojima mogu da participiraju kadeti Univerziteta odbrane, a predstavnicima SKONUS-a poručio da je rektorat Univerziteta odbrane i njihov dom, te da su uvek dobrodošli u svakoj prilici koja se odnosi na stvaranje uslova za napredovanje generacija koje dolaze.Objavljeno u Sekciji: Saopšenja

Verzija za štampu

 

A+ A-

Pretraga

Kalendar aktivnosti

« Maj 2019 »
PonUtoSreČetPetSubNed
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Izbori u zvanja nastavnika

Erasmus TEMPUS PROJEKTI

Važniji linkovi

Pratite nas